Loading...


Kontakt mig på info@todayimove.com, hvis du vil testes.


I dag spiser vi anderledes end vi gjorde i begyndelsen af 1900'erne, da f.eks Fastfood ikke var på menuen. Men selvom du laver din egen mad, er ingredienserne desværre ikke af samme kvalitet længere. Kød kommer hovedsagligt fra dyr, der fodres i en lade med foder i stedet for at spise græs på de åbne marker, og fisk som laks opdrættes i lukkede bassiner og fodres med fiskemel i stedet for at spise alger i havet. Det har en enorm betydning for næringsværdien i maden og dermed i vores celler, væv og kroppe.

Vi ser resultatet af den skæve balance i dag i form af den enorme sundhedsmæssige udfordring, den vestlige verden står overfor med livsstilssygdomme, der truer selv tidligt i levealderen. Mange mennesker går rund i en konstant inflammatorisk tilstand, som fremmer disse sygdomme, fordi de får for meget omega 6 og for lidt omega 3 gennem deres kost.

Ved hjælp af en simpel priktest måler jeg på 11 forskellige fedtsyrer i din krop herunder de vigtige omega 3 fedtsyrer EPA og DHA. Du får oplyst dit eget balancetal, og hvor du ligger på omega 3 indekset samt en række andre indikatorer der fortæller om din nuværende sundhed.

Jeg rådgiver om hvordan, du kan forbedre din sundhed helt ned til den enkelte celle på baggrund af testresultatet.

Book din tid til test i bookingsystemet, eller kontakt mig på info@todayimove.com, hvis du vil vejledes over telefonen.