Loading...

Vælg 60 min. Privat session i Studiet i Klampenborg

 

Holdtræning:

Se Event kalenderen her

Min tilgang til Pilates træningen adskiller sig fra andre Pilates former ved at jeg samtidig med øvelserne bruger manuelle teknikker til at aktivere musklerne og derved “tænder” kommunikationen mellem hjernen og musklerne. Aktivering hjælper kroppen til at præstere på et højere niveau, både i styrke, fleksibilitet, udholdenhed, hurtighed, balance og koordination. Det handler om at få musklerne til at gøre det arbejde, de er beregnet til. Resultatet er øjeblikkeligt og målbart. 

Pilates giver forbedret kropsholdning, større smidighed, balance i kroppen, et stærkere immunforsvar, forbedret kredsløb, større udholdenhed, mindre stress, forbedret søvn og en formindsket risiko for skader. Du vil mærke en ændring i kroppen, allerede når du har trænet et par gange. Med tiden vil gamle uhensigtsmæssige bevægemønstre ændre sig, og du vil få mere energi, færre smerter og en større livsglæde. 

Første gang du kommer laver jeg en screening af din krop, derefter vil du blive trænet og vi snakker om hvilket forløb der passer til dig.

Pilates er udviklet med inspiration fra både østens og vestens træningsteknikker, og jeg lægger vægt på, at øvelserne bliver skræddersyet til dig og øvelserne bliver tilpasset din krop. De manuelle teknikker bruges efter behovet, for at optimerer kroppens arbejde, så du får mest ud af øvelserne. Derfor kan øvelserne udføres af enhver. Træningen bliver tilrettelagt specifikt til dig og dine behov. Alle dine bevægelser bliver analyseret, og vi går i dybden der, hvor der er behov for det. 

Øvelserne vil være på gulv med og uden små redskaber, Pilates Reformer og Cadillac.

I Pilates har vi fokus på at arbejde med mave, bækkenbund og de stabiliserende muskler, og der fokuseres på åndedræt, afspænding og koncentration. Gennem visualisering, fysisk styrke og stræk af kroppen vender din mentale kraft og blodcirkulationen tilbage. Ud over de store muskelgrupper, som man får fat i ved almindelig træning, er der i Pilates også fokus på de stabiliserende muskler, som holder leddene sunde. Fordi vi netop fokuserer på at få fat i de stabiliserende muskler, at strække og forlænge, og at styrke mavemusklerne, ses der rigtig gode resultater med Pilates på skader i ryg, skuldre og nakke, men det er også effektivt til at forbygge skader og sammenfald i kroppen.

Udover at give gode resultater er Pilates en fantastisk udfordrende træningsform, og specielt på maskinerne er der uendelige muligheder for at gøre træningen både sjov og hård. Pilates træner hele kroppen og arbejder med musklerne uden at belaste leddene. Det er en rigtig god måde at komme tilbage i form efter en fødsel, som genoptræning, som et supplement til anden sport, eller bare til generelt velvære. Alle kan få glæde af Pilates.

Hvor lang tid holder effekten af træningen og aktiveringen?

Alle er forskellige og vi er ved at lære kroppen nye bevægelsesmønstre, som i virkeligheden er nye vaner. Nogen vil få stor forandring med det samme og holde det ubesværet, mens andre har brug for mere indgriben og gentagelse. Derfor er hjemme træningen vigtig, jo mere du selv gør, jo hurtigere lærer kroppen de nye gode bevægelsesvaner.

 

Hjemme træning: 

Hvor ofte skal du aktivere? – Så ofte som man vil, og jeg anbefaler at du laver dine aktiveringer mindst en gang om dagen derhjemme, og før al træning. Hvis du også aktiverer efter træning, er det muligt at mindske den stivhed, der kommer fra træning.

 

Hvor ofte, hos Camille?

Det afhænger af hvad udgangspunktet er med din krop. Er du i topform, skadet, og/eller har du fysiske smerter? Og hvor slemt står det til?

De fleste vælger at komme en gang om ugen, og ander vælger komme for tjek op en gang hver 14. dag eller 1. gang om måneden.

 

Pilates træningen kan afhjælpe og forbedre gener som:

  • Rygsmerter
  • Sportsskader
  • Skuldre/nakke smerter
  • Brækket ryg
  • Piskesmæld
  • Følgegener af kejsersnit
  • Bækkenproblemer
  • Inkontinens
  • Hofteproblemer
  • Stress

I takt med at kroppen får det bedre, får man det typiske også bedre mentalt og det virker begge veje.

 

Testimonial:

“Ved at trykke hårdt på ” aktiverings punkterne”, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere”.  

– Winnie