Loading...

5 dages Sommer Retreat
- mandag d. 5. juli 2021 -
    
5 dage fyldt med bevægelse, vejrtrækning & meditation. 


Kom helt ned i kroppen og bliv klar til ferien.

 

Min Kære Krop - 5 dages Sommer Retreat
Mandag - fredag kl. 10:30-13:00

Lukket for tilmelding

Du kan også betale i 2 rater:
2 x 1150 kr.

I løbet af ugen vil vi gennemgå forskellige måder at finde balance, ro og styrke på. Du vil efter denne uge, få masser af inspiration med hjem, som kan danne grundlaget for din egen daglige praksis derhjemme.

Denne uge kick-starter ikke kun din daglig praksis, men giver dig også viden bag træningen, og ikke mindst værktøjerne til at skabe vedvarende forandring i din krop og i dit liv.

Samtidig får du sparring med mig og en lille gruppe (max. 6 personer), hvor i kan støtte hinanden og stille spørgsmål.


Retreatet er for dig der:
 

✅ ønsker en daglig praksis
✅ vil have et bedre forhold til din krop
✅ der vil styrke din intuition
✅ have færre smerter, mere styrke og velvære
✅ vil have mere overskud og energi i hverdagen

Når vi dagligt stopper op og bevæger vores krop, får ro i hovedet, sænker vores stresstærskel og mærker ind i vores intuition, får vi det bedre på alle planer, og bliver bedre til at navigere i livets op og ned ture.

Det ville bl.a. betyde:

♡ at du har energi og overskud til det liv, du gerne vil leve
♡ at du ikke vælter, når der kommer små eller store kriser
♡ at du har livslyst, og en god energi indeni
♡ at du får sexlysten tilbage
♡ at du får færre smerter, og andre fysiske symptomer
♡ at du ved hvad du skal vælge, og hvad du ikke skal vælge
 
Et Sommer Retreat til at skabe et nyt forhold til din krop - og du får de bedste øvelser og redskaber med hjem, så du kan fortsætte på egen hånd efter retreatet.
 

Min Kære Krop - 5 dages Sommer Retreat

Mandag - fredag kl. 10:30-13:00

Vi mødes i TODAYiMOVEs dejlige lokaler, tæt på vandet. (så mulighed for en dukkert bagefter)
Et par af dagene mødes vi i Dyrehaven, hvis vejret byder til det.

Adressen er: Strandvejen 343, 2930 Klampenborg
 

Min Kære Krop - Sommer retreat indeholder:

Træning
Kroppen er designet til bevægelse og kroppen har brug for at bevæge sig for at have det godt. Vi skal igennem flere bevægelses programmer, blandet med kropsterapeutiske teknikker som retter kroppen op, får nervesystemet i ro, og giver kroppen mulighed for at lade op, få mere energi & genfinde sin sunde styrke.

Vejrtrækning
Er vejrtrækningen vigtig? JA! Hvis du ikke trækker vejret dør du! 
Men det er mere end det, for en overfladisk vejrtrækning, kan på sigt skabe meget ravage i kroppen. Både stress, uro, ubalancer inde i kroppen og i kroppens bevægelses mønster. Det vil vi gå i dybden med, da bare vejrtrækningsøvelserne i sig selv, vil, hvis brugt dagligt, lave en kæmpe mærkbar forandring i din hverdag.

Meditation
Meditation er en dejlig måde at starte dagen på, er fantastisk til at give dig selv et energiboost i løbet af dagen, inviterer dig til at slippe dagen, og gøre din krop klar til søvnen. Meditation er også en fantastisk måde at styrke din intuition på.

Intuition & valg 
Hvis du ikke lytter indad, hvordan skal du så kunne vide hvad der vil fungere for dig? Intuitionen er der ALTID, men oftes kan vi ikke se, høre eller mærke den, på grund af alt den ydre og indre støj. Lær at lave Mind Clearing - og få en klar forbindelse til din intuition. 

Kroppens sprog 
Undervisning om kroppens måde at kommunikere på, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål, lytte og dele. 

Naturens healende kraft
En eller flere af dagene, alt efter vejret, vil vi mødes i Dyrehaven og lade skoven bidrage til vores kroppe. Vi er natur og kan bruge naturen til at balancere os selv. Lær at bruge skoven både til at lade op men også i akutte/stressede situationer til at lande i dig selv og finde den ro, der skal til for at få overblik og tage de rigtige valg for dig i situationen.

Når du begynder at skabe sammen med din krop og fortsætter med at bruge de ting, du lærer i de 5 dage, vil du få mere energi, større velvære og vitalitet.

 
 

Tilmeld dig her:

Lukket for tilmelding

Du kan også betal i 2 rater:
2 x 1150 kr. (ialt 2300kr.)
 

 

TIDLIGERE DELTAGER PÅ MIN KÆRE KROP FORLØB SIGER:

Det forløb du har skabt, har gjort mit liv med min krop meget dejligere. Og en anderkendelse af mig og alt det jeg kan få til at ske, når jeg vælger det! Det her har skabt mere glæde for min krop, mere nærvær med min krop, og mere forandring i min krop end jeg troede var muligt så hurtigt og let. Wau! OG ja jeg leger videre hver dag og går på opdagelse efter mere. Vi - min krop og jeg - skal udforske TAK!


Jeg er også kisteglad for at være kommet ind i et godt forløb med mig og min krop, ser mange flere muligheder, har rykket min bevidsthed om hvad der er muligt, og er kommet til at holde rigtig meget af min krop og dens styrker og signaler. Da vi startede var jeg træt, træt, træt. Nu er jeg frisk og glad.


Det går rigtig godt med mig - har fået masser energi og min 'smilende hjertelig lyst og passion til alt' er tilbage.


Jeg nyder mine morgener sammen med min krop. Jeg glæder mig til øvelserne som blir nemmere og mere flydende til stilheden nærværet og til det der space hvorfra al skabelse sker. Idag gik jeg en tur på over en time UDEN smerter og spændinger. Hurra hvor er det vildt! 


Jeg er vild med at være så meget sammen med min krop. Ihhh hvor vi nyder det. Mine meget stærke spændinger og smerter i nakke hals er næsten væk... og jeg går bedre. Det, der er så skønt, er at JEG kan ændre det. Tak fordi du skaber det her rum for alt det Camille. Jeg elsker det!