Loading...

Vælg 60 min. session i Klampenborg

 

Access Bars hjælper dig til at slette og frigøre gamle mønstre og begrænsninger, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt i dit liv.

Der er 32 punkter eller ”bars” på hovedet, for eksempel healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb & drømme, bevidsthed, kommunikation og kreativitet med mere. Ved let berøring aktiveres disse punkter og ved at tillade energi at løbe igennem dem frigøres den elektriske ladning, som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser, som du har samlet og gemt gennem hele livet.

“Når jeg ser et problem, ved jeg det er tid til at få “kørt” mine Bars!” 

Forstil dig at nogen kunne trykt på en knap og slukke for den stemme i hovedet der fortæller dig at du ikke er god nok, eller at du ikke kan opnå det, du drømmer om? Hver forhindring du møder i dit liv, hænger ofte sammen med dine tanker, ideer, beslutninger og overbevisninger. Ved let berøring aktiveres Bars punkterne og du kan begynde at slippe det, der låser dig fast. 

Sessionen starter med en samtale om hvad du gerne vil have ud af sessionen. Derefter vil du komme på briksen og modtage Access Bars.

Kan du huske sidst hvor du har følt dig helt afslappet, rolig og i balance? Hvornår har du sidst modtaget healing og omsorg, og tilladt dig selv at give slip og modtage?

Alle er forskellige og der findes ikke en “normal” Access Bars session. Alle sessioner er forskellige, hver gang, selvom du får det af den samme person. 

Ofte oplever folk at blive fuldstændig afslappet. Mange falder i søvn også selv i larmende omgivelser. Nogle ser billeder, andre mærker at deres krop summer, en killende fornemmelse, varme, kulde eller rystelser. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert, den bedste måde at finde ud af, hvordan det er for dig er selv at prøve det.

Er det på tide, at du vælger at give til dig selv et øjeblik, så du kan blive fyldt op? 

Testimonial:

Det var med en sund skepsis, at jeg prøvede Camilles behandling, men effekten var ikke til at tage fejl af. Både professionelt og privat er jeg kommet mere i kontakt med mig selv og har gennem 3 behandlinger været i stand til at slippe nogle af de ting mentalt, som var ved at gøre mig syg. Ny energi og gode oplevelser er strømmet min vej, og jeg nyder hvert øjeblik af mit liv nu. Jeg synes, alle bør give sig selv den mulighed for at øge livsenergien og livsglæden.”

Cand.psych og coach, Masja