Loading...

Activate & move better Workshop

Genfind din naturlige styrke & få mere energi og overskud

I denne 2,5 times workshop vil du lære, hvordan du med muskel aktivering kan gendanne kroppens naturlige styrke, så du får et system i bedre balance. Vi gennemgår hvordan kroppens muskler samarbejder som en helhed, og hvordan vi kan påvirke vores fysiske styrke med vejrtrækning, muskelaktivering og vores mindset.


Activate & move better - workshop

The Pilates Room
M.D. Madsensvej 16, 1. sal
3450 Allerød

Lørdag d 17/6 kl 13:00-15:30
Pris: 550kr.

Book din plads her

Tilmelding er bindende!

Medbring: En flaske vand, træningstøj & strømper.

Muskelspændinger, skader og smerter fortæller os, at kroppen er ude af balance, hvilket kan gøre det svært at bevæge sig frit og med lethed. Når kroppen er ude af balance, betyder det samtidig, at vi ikke har adgang til musklernes fulde styrke.

Muskelaktivering forbedrer samarbejdet mellem kroppens muskler. Når kroppen arbejder mere optimalt, er den stærkere, du har mere energi til rådighed og risikoen for skader mindskes. 

Når kroppen er aktiveret er der et bedre bevægelses mønster & flow i kroppen,
og det giver mere energi og overskud både fysisk og psykisk.

Du får en krop, der bevægere sig friere, med mere styrke og fleksibilitet - uanset hvad du bruger den til.

Muskelaktivering er for ALLE! Kroppen kan sige fra gennem hele livet, og alle kroppe kan have brug for hjælp. I denne workshop vil du på egen krop mærke, hvordan du kan ændre kroppens mønster, så du bevæger dig friere, med færre smerter og mere styrke.

Resultatet er øjeblikkeligt og målbart, og du kan bruge det du lærer i workshoppen med det samme. Det er et godt supplement til anden sport, for når du er aktiveret, er du stærkere og du vil f.eks kunne løbe hurtigere, du kan løfte bedre og dit golfsving fungerer bedre. Det kan også være du bare vil kunne sætte dig ind i din bil og komme ud igen med mindre besvær. Overordnet vil du have det bedre på alle planer, fordi hele dit system er i en bedre balance.

Workshoppen er for dig, der:

  • vil dine spændinger og led/muskel smerter til livs.
  • har skader, der kommer igen og igen.
  • vil have mere energi & overskud.
  • kunne hjælpe din krop på daglig basis.
  • vil have en bedre kropsholdning.

 

"Camille har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton." - Marlene, Marathon Løber.

 

"Camille er den bedste:-). Jeg er sprinter i Sparta og går på atletiklinjen på Nørre fælled Skole, så jeg træner rigtig meget. Jeg har haft en rygskade, som Camille har hjulpet mig med, og hun har givet mig aktiveringspunkter som jeg arbejder med til hver træning." - Vincent, 14 årig atlet.

 

"Ved at trykke hårdt på muskel aktiverings punkterne, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere."  - Winnie, pensionist